James Love Legal

James Love Legal

Law Practice Specialising in UK and international Intellectual Property

Gabinet d’advocats amb seu a Anglaterra, especialitzat en propietat intel·lectual internacional

Estem considerats per molts directoris independents com un dels gabinets més destacats del nostre sector.

“absoluta profunditat en els coneixements”

Legal 500

“una reputació impressionant”

Chambers Directory

Qui Som

James Love Legal Limited és una firma d’advocats especialitzada en Propietat Intel·lectual en totes les seves formes. Ajudem a les empreses a protegir els seus productes, idees, marques i invencions al Regne Unit i Europa, així com en altres zones geogràfiques. Compta amb una variada clientela internacional distribuïda entre un ampli ventall de sectors de mercat.

Ens enorgullim de la qualitat del nostre assessorament i de l’excel·lència del nostre servei. Donat que estem especialitzats únicament en propietat intel·lectual, tenim un alt nivell de coneixements i perícia en aquesta àrea. Els nostres assessors són líders en el seu camp i gaudeixen d’una reputació internacional establerta. Al no tenir la nostra base a Londres, sinó a prop de la ciutat de Leeds, al nord d’Anglaterra, podem oferir honoraris molt competitius sense cap reducció en la qualitat del nostres serveis. La zona de Leeds està reconeguda com la regió del Regne Unit més prominent en matèria legal, després de Londres.

 

Els nostres serveis

Som especialistes en dret de propietat intel·lectual i dret informàtic. Proporcionem assessorament d’alta qualitat i un servei molt personal en tots els aspectes d'aquest camp, entre ells:

 • Patents
 • Marques comercials
 • Dissenys registrats
 • Drets sobre dissenys no registrats
 • Drets d’autor
 • Drets sobre bases de dades
 • Confidencialitat
 • Usurpació de denominació

Els nostres assessors s’ocupen de les activitats següents:

 • Cerca i registre de marques comercials
 • Registre de dissenys
 • Redacció i negociació de contractes
 • Defensa de drets
 • Litigi en matèria de drets de propietat industrial
A través de la nostra estreta xarxa de col·laboradors, podem encarregar-nos també de la cerca i sol·licitud de patents, tant al Regne Unit com a la resta d Europa.

Els nostres assessors

Els nostres dos principals assessors són James Love i Lindsey Wrenn. Els dos van començar llur trajectòria professional en respectats bufets de Londres; ambdós compten amb una reputació internacional establerta i han assessorat famoses companyies internacionals.

James Love

James Love

jl@jllip.com

James Love va estudiar ciències a la Universitat de Cambridge, i llavors va incorporar-se a una de las firmes de propietat intel·lectual més destacades de Londres. Posteriorment es va traslladar a Leeds per treballar en alguns dels més grans i prestigiosos bufets de dret mercantil del Regne Unit. Un dels càrrecs que va exercir en aquella època va ser el de Cap de Propietat intel·lectual a Pinsent Masons. El 2006 va fundar el seu propi bufet: James Love Legal. Es un jurista amb doble qualificació, ja que és advocat i gaudeix a més del ple dret d’actuar en judici en tribunals civils.
 

“Un historial formidable”
Chambers Directory

Lindsey Wrenn

Lindsey Wrenn

lw@jllip.com

Lindsey Wrenn es agent de marques ("registered trade mark attorney") i està capacitada per representar els seus clients en l'Oficina Europea de Propietat Intel·lectual. Va començar el seu recorregut professional a Londres, en el departament internacional de marques comercials de la multinacional Unilever plc. Posteriorment, va passar a formar part de l’equip de propietat intel·lectual d’un despatx jurídic internacional, també a Londres. Des de que es va traslladar a Leeds, ha treballat per a dues destacades firmes especialitzades en dret mercantil; en una d’elles, Pinsent Masons, hi exercí com Cap de Marques Comercials. Es va incorporar a James Love Legal el 2010.

“Summament experimentada”
Legal 500

On estem

La nostra seu està al Nord d'Anglaterra, en la famosa ciutat-balneari de Harrogate, a prop de Leeds. Formem part de la comunitat jurídica de Leeds, que es la població més nombrosa d’advocats en actiu del país després de la de Londres.

Leeds està a menys de dues hores amb tren de Londres, a on ens traslladem amb freqüència per assistir a vistes i judicis, i per reunir-nos amb els nostres clients.

La jurisdicció és la mateixa a tota Anglaterra, de manera que els nostres assessors estan capacitats per oferir assessorament en qüestions que puguin sorgir en qualsevol de les regions. Ens encarreguem d’afers comercials i legals de tot el país, i sovint tramitem causes en els tribunals de Londres.

Així mateix, tenim estrets enllaços amb despatxos d'arreu del món, als que podem recórrer sempre que cal.

Els nostres preus

Per a benefici dels nostres clients, els nostres honoraris són molt competitius, i van sempre acompanyats dels més alts nivells de perícia i qualitat de servei. Un dels avantatges de tenir la nostra seu a Leeds és que els costos de mantenir-hi un bufet són molt menors que a Londres, per la qual cosa podem permetre'ns oferir als nostres clients uns preus més baixos. Al ser un bufet petit, tenim a més la flexibilitat de negociar els nostres honoraris amb vós. Sempre deixem clar des d’un principi quant us cobrarem, i mai rebreu cap factura inesperada.

En concret, oferim un servei de sol·licitud de registre de marques a un preu fix. Així, sabreu per endavant el cost exacte d’obtenir una marca registrada al Regne Unit o una Marca de la Unió Europea.

Fet i fet, el que oferim és:

LA PERÍCIA DE LONDRES A PREUS DE LEEDS

info@jllip.com